AjankohtaistaRekrytointi
Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut

Ulkomaan liikenne

Lämpösäädellyt kuljetukset Skandinaviaan ja takaisin ovat meidän heiniämme. Kauttamme tie Keski- ja Etelä-Ruotsiin sekä Tanskaan onkin asiakkaillemme auki joka päivä. Kokenut henkilökuntamme vie ja tuo tuotteet perille vaativassakin aikataulussa, ja monilämpötilakuljetuksissamme eri kuljetuslämpötiloja vaativat tuotteet matkaavat yhdessä.

Kotimaan runkoliikenne

Operoimme päivittäin kymmenien yhdistelmäajoneuvojen voimin, pääasiallisesti Etelä- ja Länsi-suomen alueella. Toimintavarma ja nykyaikainen kalusto takaa tiukoissakin aikatauluissa pysymisen. Runkokuljetuksissa täyttöaste on huomioitu kalustohankissa (2-taso-korirakenteet, HCT-yhdistelmät)

 

Jakelu

Jakeluliikenteessä olemme vahvasti näkyvillä Pohjanmaan maakunnissa (Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa). Laajan yhteistyökumppaniverkoston ansiosta loppujakelu meidän kauttamme onnistuu myös muualle Suomeen. Reaaliaikaisen seurannan ansiosta rahti on aina jäljitettävissä, ja muutokset jakeluun onnistuvat joustavasti.

 

Kiinnostuitko joustavista jakelupalveluistamme? Ota yhteyttä!

Joustava, nopea ja henkilökohtainen palvelu takaavat korkean asiakastyytyväisyyden.

Hyvä asiakaskokemus on meille elinehto – meillä se koostuu joustavista ja asiakkaan tarpeet huomioivasta henkikohtaisesta palvelusta, hyvästä tavoitettavuudesta, ympäristön huomioimisesta ja hyvinvoivista kuljettajista.

Kuljetuspalveluihimme luottavat

Sulje sivuvalikko

Jakelukuljetukset

040 3590115

ajojarjestely@jarvimaki.fi

Runkokuljetukset

Pohjanmaalle

050 4300291

ajojarjestely@jarvimaki.fi

Pohjanmaalta

050 4135045

ajojarjestely@jarvimaki.fi

Ulkomaankuljetukset

+358 505681505

transport@jarvimaki.fi

Mainostoimisto Semio | Tampere ja Seinäjoki Webio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito